Tiesto, primul headliner DJ anunțat la UNTOLD 2016

Organizatorii festivalului UNTOLD l-au anunțat pe Tiesto drept primul DJ de top care va fi prezent la UNTOLD 2016.

Tiesto este considerat unii dintre regii EDM. Stilurile abordate de el sunt diverse, de la trance, progressive trance, big room house, , progressive house și future house. El a fost votat drept Cel mai mare DJ al tuturor timpurilor” (en. The Greatest DJ Of All Time) de către Mixmag în 2011 și  #3 în DJ Magazines Top 100’, tot în 2011. Este artistul care a fost desemnat de trei ori #1 de către DJ Mag. Tijs Michiel Verwest pe numele lui real, a primit în 2015 primul premiu Grammy pentru remixul de la All of me by John Legend. Este cunoscut ca fiind unul dintre „părinții” EDC și este cel care i-a spirijint în evoluția carierei pe DJ olandezi ca Hardwell sau Martin Garrix

La UNTOLD 2016 vor fi prezenți 5 headlineri, dintre care patru urmează să fie anunțați.

Următorii 4 Regi ai EDM i se vor alătura curând. Pregătește-te pentru cea mai intensă experiență trăită vreodată în România!”, au declarat organizatorii.

Festivalul de muzică electronică UNTOLD se află la cea de-a doua ediție. Aceasta va avea loc în perioada 4-7 august 2016 la Cluj-Napoca. La prima ediție, din 2015, la festival au participat peste 240.000 de persoane, iar dintre TOP DJs au mixat Avicii, Armin van Bureen, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike, alături de alți peste 150 de artiști.

Puteți cumpăra bilete la UNTOLD 2016, de aici.