Living The Dream. Hardwell își trăiește visul și lansează al doilea film documentar despre cariera sa de DJ

La doar 27 de ani, Hardwell, pe numele său real Robbert van de Corput, își trăiește visul. Acela de a fi cel mai tânăr #1DJ în lume doi ani consecutiv, și de a înregistra un succes fulminant la nivel global. În 2013 și 2014 Hardwell a încins scenele pe toate continentele și a dat peste cap clasamentele. Cu un stil propriu, îndrăzneț și original, a cucerit incontestabil fanii muzicii electronice. Inclusiv pe mine. Aștept 2016 să-l văd revenind #1, după ce anul acesta, Dimitri Vegas & Like Mike au prins locul I în Top 10 DJs 2015

În 2013, Hardwell, a lansat primul film documentar despre viața sa, intitulat I AM Hardwell. Acesta urmărește începuturile sale în cariera de DJ. Filmul îl dezvăluie pe Hardwell drept un adolescent ambițios, total dedicat visului său, care face tot ce-i stă în fire și-n talent pentru a și-l îndeplini. DJ-ul apare scindat între două identități – cea personală – Robbert, și cea muzicală – Hardwell, și revelează o relație de interdependență între ele. Aceea care nu permite nici unuia dintre ei să cadă în momentele de criză. Fiindcă cei doi se hrănesc reciproc, unul din puterea altuia. Un model de forță de a fi, cu care m-am identificat. De remarcat este sistemul de mentorat în care a intrat Hardwell, cu Tiesto încurajându-l în a-și dezvolta stilul personalul și identitatea muzicală, în pofida ușurinței de moment în a flirta cu stilul comercial.

Living the dream ca #1DJ. 3 ani și 35 de concerte

hardwell living the dream documentary

Dar povestea continuă, așa că Hardwell mai lansează un documentar, intitulat Living The Dream, în regia lui Robin Piree, pe 19 februarie 2016. Filmul dezvăluie o maturitate în care dragostea publicului se revarsă asupra lui, în concerte care impresionează prin agitație și extaz. Timp de 3 ani, pe parcursul a 35 de concerte, spectaculare și spectaculoase în același timp. Hardwell doar își întinde larg, mâinile, într-o îmbrățișare a succesului. Faima lui, ca #1 DJ ajunge la un alt nivel. Fanii și lumea îi sunt la picioare. Memorabil este concertul de la Delhi, din India, turneul culminând cu concertul din Madison Square Gardens din New York City.

Mai jos, trailer-ul documentarului Living The Dream.

Sursă foto: Hardwell Official