Când se pun în vânzare biletele la TomorrowLand 2016 | UPDATE

UPDATE 12 ianuarie | Înregistrarea se poate face până pe 6 februarie la ora 13.00.

UPDATE 9 ianuarie | Biletele pentru categoria The Global Journey vor fi puse în vânzare sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 17:00, în timp ce biletele la categoria WorldWide Ticket Sale vor fi disponibile începând de sâmbătă, 6 februarie, la ora 17:00.

Aflați mai multe despre pachetele care vor fi puse în vânzare la categoria The Global Journey.

Utilizatorii care nu se vor pre-înregistra nu vor avea posibilitatea de a cumpăra bilete la momentul punerii acestora în vânzare. După pre register, ultilizatorii vor primi un link personalizat carre le va permite accesul la cumpărarea biletelor la momentul penerii acestora în vânzare.

Primele zece persoane din fiecare țară care se vor înscrie vor avea posibilitatea să cumpere maximum 4 bilete, prin intermediul unui link dedicat.  

Vedeți și teaserul TomorrowLand 2016

__________________________________

Pe site-ul oficial al festivalului de muzică electronică TomorrowLand.com s-au publicat primele informații privind punerea în vânzare a biletelor pentru TomorrowLand 2016, care va avea loc în perioada 22-24 iulie 2016 în Belgia.

Într-o primă etapă, cei interesați să participe la cel mai mare festival de Electronic Dance Music (EDM) din Europa și unul dintre cele mai mari din întreaga lume, trebuie să se pre-înregistreze pe site-ul oficial. Pre-register-ul va fi deschis luni, 11 ianuarie, la ora 17.00, ora României. Vă recomandăm să fiți pe poziții chiar de la ora deschiderii sesiunii de pre-înregistrare și să aveți deschisă această pagină.

bilete tomorrowland 2016

TomorrowLand se află la cea de-a XI-a ediție și este popular printre fanii muzicii electronice datorită faptului că-i aduce laolaltă pe cei mai buni DJ ai lumii din TOP 100 DJs și pentru atmosfera impresionantă, plină de ritm, dans, culori și simboluri.

tomorrowland 2015

TomorrowLand este cunoscut drept un eveniment la care este foarte greu să poți obține bilete, din cauza cererii foarte mari. La edițiile din ultimii cinci ani, biletele pentru TomorrowLand au fost sold out doar în câte ore din momentul punerii în vânzare. TomorrowLand este un festival care a crescut de la an la an. TomorrowLand 2014 a strâns peste 360.000 de fani ai muzicii electronice din toate colțurile lumii.

TomorrowLand nu a anunțat line-up-ul pentru 2016, dar cel mai probabil la eveniment for fi prezenți DJ celebri ca Dimitri Vegas & Like MikeArmin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Martin Garrix, David Guetta, Avicii, Afrojack, Skrillex sau Steve Aoki.

Pentru a gusta din atmosfera evenimentului urmăriți  filmul de mai jos – TomorrowLand 2015 | Official Aftermovie.